Saltar a continguts

Síndic de Greuges de Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Qui és?

Jaume Clavell, Síndic de Greuges de Sant Cugat
Ramon Palacio León

Enginyer de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya –UPC- i Post-grau en Business Administration per la Universitat Pompeu Fabra –UPF-.

Ha estat director corporatiu d'Alcatel a Catalunya, Director general de Red.es al MITyC a Madrid, Conseller Delegat de Teytel SA, i Director del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 a Terrassa.

És professor associat de la Universitat Pompeu Fabra, vocal de la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació - ACET- i membre del Consell Assessor de l'Associació Catalana de Parcs Científics i Tecnològics -XPCat-.

 

És membre fundador i ha estat secretari general de  l’Associació Barcelona Breakfast per a l’Economia del Coneixement, 2005- 2009, i és membre de la Societat Barcelonesa d’Amics del País – SEBAP-, secció Cercle per al Coneixement, i membre del jurat dels premis empresarials de la Nit del Cercle.

 

És soci del Club Muntanyenc Sant Cugat i pertany al grup organitzador de la Marxa de Cap del Rec, soci de Pedra i Sang, i ha estat president de la coordinadora d’Ampas de les escoles públiques de Sant Cugat."

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats