Saltar a continguts

Síndic de Greuges de Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Qui és?

Jaume Clavell, Síndic de Greuges de Sant Cugat
Jaume Clavell i Ymbern
És el primer Síndic Municipal de Greuges de Sant Cugat del Vallès. El seu nomenament va ser aprovat en el ple celebrat el 19 de març de 2007 i va prendre possessió del càrrec el 3 de maig de 2007.

Enginyer tècnic electrònic, Jaume Clavell ha ocupat nombrosos càrrecs de responsabilitat al llarg de la seva dilatada experiència professional en empreses dels sectors públic i privat.

Entre d'altres, ha participat en el Parc Tecnològic del Vallès com a representant del Consorci de la Zona Franca, ha estat Director General d'Electrònica i Informàtica del Ministeri d'Indústria i Energia, i Director General del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona.

Clavell també ha estat president i director general de les empreses, Sony España.S.A. Secoinsa (ara Fujitsu España, S.A.) i Apple Computer Espanya.
Treballar per la ciutat i la seva gent
En l'acte de presa de possessió, Clavell va afirmar que "la meva voluntat és la de treballar per la ciutat i per la gent de Sant Cugat. Vull contribuir a fer una ciutat més solidària i justa, i més al costat del poble".
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats